Image
Stenvalvet hyr ut Rosstorp i Rönninge till Vardaga.
Stenvalvet hyr ut Rosstorp i Rönninge till Vardaga. Bild: Stenvalvet

Stenvalvet hyr ut äldreboende i Rönninge

Uthyrning Stenvalvet hyr ut ett äldreboende om cirka 4 600 kvadratmeter på ett 13-årigt hyresavtal till Vardaga i Rönninge i Stockholm.
Publicerad den 18 Maj 2020

Stenvalvet har tecknat ett nytt hyresavtal med Vardaga, som är en del av Ambea-koncernen gällande fastigheten Rosstorp 2 i Rönninge. Fastigheten kommer att genomgå en omfattande ombyggnation och hyresgästanpassning. Vid färdigställandet kan Vardaga välkomna 64 nya omsorgstagare till fastigheten. Projektet ligger helt i linje med Stenvalvets strategi att utveckla fastigheter i det egna beståndet.

– Äldreboendet Villa Rosstorp ligger i en anrik och vacker fastighet och till hösten ser vi fram emot att välkomna omsorgstagare till nyrenoverade och anpassade lokaler, säger Susanne Sjöberg, regionchef Vardaga.

– Vi är glada över att ha tecknat ett långt hyresavtal med Vardaga och nu kan vi påbörja ombyggnationen av fastigheten i Rönninge åt dem. Det finns ett behov av boendeplatser för de äldre och det känns bra att projektet kommer att vara färdigt för inflytt av nya omsorgstagare i september, säger Christer Saletti, regionchef Nord på Stenvalvet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige