Image
Elias Georgiadis.
Elias Georgiadis. Bild: Stenhus Fastigheter

Stenhus Fastigheter förlänger – skriver 15-årigt avtal med Karl Hedin Bygghandel

Uthyrning Stenhus Fastigheter har ingått ett nytt 15-årigt hyresavtal med den befintliga hyresgästen AB Karl Hedin Bygghandel i Köping.
Publicerad den 1 April 2021
Annons
Image

Det nya hyresavtalet som börjar löpa from 2022-01-01 beräknas öka driftnettot med drygt 15 procent.

Stenhus har genomfört en omförhandling med Hedin på fastigheten Våghagen 1 i Köping som har resulterat i ett nytt 15-årigt hyresavtal med start 2022-01-01. Det nuvarande hyresavtalet löper fram till och med 2021-12-31. Den totala ytan avtalet omfattar är 5 141 kvadratmeter och motsvarar drygt 80 procent av den totala ytan på fastigheten, Hyresdurationen på fastigheten ökar till mer än tolv år. Driftnetto förbättringen från och med 2022-01-01 beräknas uppgå till minst 15 procent.

Vd Elias Georgiadis:
– Att aktivt jobba med våra hyresgäster och kunna erbjuda dem långsiktiga lösningar ligger helt i linje med vår strategi och att få förmånen att arbeta tillsammans med Hedin under minst 15 år till ser jag fram emot.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt fler fastighetsbolag handlas till premie

Lista Efter rapportfloden kan Fastighetssverige konstatera att allt fler fastighetsbolag nu värderas till en premie på börsen. Här presenteras en uppdaterad lista med de noterade fastighetsbolagens substansvärdering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY