Image
Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren
Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren Bild: Sarah Thorén

Stendörren tecknar femårigt hyresavtal med Beans in Cup

Uthyrning Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett 5-årigt hyresavtal med Beans in Cup avseende lokaler för lager och kontor i fastigheten Filmremsan 9 i Högdalens industriområde. Lokalerna om ca 2 500 kvm anpassas nu för verksamheten och inflyttning planeras i oktober/november 2022.
Publicerad den 7 September 2022

– Vi hälsar Beans in Cup välkomna till våra lokaler i Högdalen, ett lättillgängligt och väletablerat industriområde i Stockholm. Att de väljer att utveckla sitt bolag i våra lokaler visar på förtroende för oss som hyresvärd. Det befäster även det attraktiva och citynära läget med utmärkt tillgång till ringleder och riksvägar men även närhet till lokaltrafik, restauranger och Farsta centrum, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.

Nu ser Beans in Cup fram emot uppstarten av centrallaget samt deras nya kontorslokaler i samma fastighet, säger Johan Åberg, VD på Beans in Cup.

– Vi valde lokalen då den matchar vårt behov av tillgänglighet och erbjuder stora ytor där vi kan växa. Syftet med att etablera ett centrallager i Högdalen är att kunna erbjuda våra kunder ett bredare sortiment och högre kvalitet, säger Johan Åberg.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige