Image
Anders Nilsson.
Anders Nilsson. Bild: Sarah Thorén

Stendörren hyr ut till Myrorna

Uthyrning Stendörren Fastigheter AB har tecknat ett åttaårigt hyresavtal med Myrorna avseende lokaler i fastigheten Tegelbruket 1 i Botkyrka. Lokalerna som är på 5 000 kvadratmeter anpassas nu för verksamheten med butik, produktion och kontor. Inflyttning planeras i slutet av 2022.
Publicerad den 21 Juli 2022

– Det känns väldigt bra att ytterligare en stor och etablerad butikskedja, den här gången Myrorna, har valt att etablera sig i handelsområdet Botkyrka Handel. Myrorna har en hållbar affärsidé och är Sveriges äldsta butikskedja när det gäller att samla in kläder och inredning som kan återanvändas. Detta innebär också att hela det våningsplan i Botkyrka handelsområde som tidigare hyrdes av Exploria, som lade ned sin verksamhet i samband med pandemin, nu åter är fullt uthyrd, säger Anders Nilsson, Förvaltningschef på Stendörren.
– Myrorna tar täten i den cirkulära omställningen för en mer hållbar och medmänsklig värld. Vi ser fram emot att öppna lagerbutik och flytta produktionsanläggning till denna del av stan. Second hand borde vara ett självklart alternativ vid varje handelsplats. Vår planet kräver det, säger Caroline Andermatt, vd för Myrorna.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige