Image

Sten Nordin: Oansvarigt om Nya Slussen

Stockholm Socialdemokraterna meddelade häromdagen att man vill se ett helt nytt förslag om Nya Slussen. Finansborgarrådet Sten Nordin tycker att helomvändningen är beklaglig och allvarlig.
Publicerad den 2 September 2011
Nya Slussen. Bild: Stockholms stad. Bild: Stockholms stad.
Nya Slussen. Bild: Stockholms stad.

\"Det är mycket beklagligt och allvarligt att Socialdemokraterna inte mäktar med frågan om Nya Slussen. Stockholm växer i hög takt och socialdemokraternas besked innebär förseningar i projektet med åtskilliga år, förseningar som innebär problem i kollektivtrafiken och minskad framkomlighet för stockholmarna\", skriver finansborgarrådet Sten Nordin (M) i en kommentar till Socialdemokraternas besked på sin blogg.
\"Som tur är finns fler partier i oppositionen än socialdemokraterna, konstruktiva och resonerande partier. Jag ser fram emot fortsatta samtal med övriga oppositionspartier om förslaget till Nya Slussen för att förbättra och förändra det liggande förslaget. Men socialdemokraterna är alltid välkomna tillbaka till samarbetet om Slussen\", skriver Sten Nordin (M).

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är de bästa fastighetsaktierna

Bolag Frida Bratt som är sparekonom och expert på Nordnet ger sin syn på marknaden för Fastighetssverige. Här är de populäraste aktierna i branschen nu. Och det här tror hon om kontorsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY