Image

Stefan Jansson blir projektchef på Bygg-Fast

Karriär Stefan Jansson har anställts som projektchef och ska ansvara för all projektledning och produktion av bostäder i Bygg-Fast.
Publicerad den 15 Oktober 2015
Stefan Jansson. Bild: Bygg-Fast
Stefan Jansson.

Bygg-Fast ökar nu sin bostadsproduktion och planerar att byggstarta cirka 1 000 nya hyresrätter de kommande åren. Den senaste tiden har bolaget fått ett antal markanvisningar, främst i Mälardalen. I år har Bygg-Fast byggstartat 232 nya hyresrätter och planen är att öka takten ytterligare. I samband med detta har Stefan Jansson anställs som ny projektchef. Stefan Jansson kommer närmast som projektledare på Forsen Projekt, som är ett systerbolag till Bygg-Fast.

- Med den planerade kommande nyproduktionen vill Bygg-Fast bidra med att minska bristen på hyreslägenheter i hela Stockholmsregionen och på sikt även i andra delar av landet.
Vi vill erbjuda ett flertal mindre lägenheter med attraktiva månadshyror till väl behövande. Jag är även belåten med att vi ska producera hyreslägenheter i de expansiva kommuner som främjar flyttmönster och en fortsatt bra tillväxt. Vi ser även på möjligheter att expandera i södra och norra Sverige på de orter som har en god tillväxt, säger Peter Bellevik, vd på Bygg-Fast.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige