Image
Simon Sjöbom och Carl Zetterqvist.
Simon Sjöbom och Carl Zetterqvist. Bild: SPG

SPG rekryterar utvecklingschef från Skanska

Bolag SPG har rekryterat Simon Sjöbom till den nya rollen som utvecklingschef till Stockholmskontoret.
Publicerad den 25 Oktober 2019

Simon Sjöbom kommer närmast från Skanska där han arbetat nästan fem år. Simon har haft rollen som produktionschef och nu senast rollen som projektchef. Han har varit djupt involverad i nybyggnationen av Nya Södertälje sjukhus samt den pågående tillbyggnaden av S:t Görans sjukhus. Han har en examen från KTH med en kandidat inom byggteknik och ekonomi.
– Vi har i dag en stor portfölj av utvecklingsprojekt inom bostäder och omsorg. Vi har därför valt att rekrytera Simon Sjöbom till att vara överordnat ansvarig för att utvecklingsprojekten i Sverige genomförs enligt plan, säger Carl Zetterqvist, Head of Investment & Asset management på SPG.
– Jag ser framemot och förverkliga de pågående projekten som SPG har inom bostäder och omsorg och ser även framemot att vara delaktig i kommande förvärv av byggrätter inom samma segment, säger Simon Sjöbom.

Simon Sjöbom tillträder sin nya tjänst 5 december 2019.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige