Image
Solnaberg äger If-huset i Solna.
Solnaberg äger If-huset i Solna. Bild: Solnaberg

Solnaberg tecknar nytt hyresavtal

Uthyrning Solnaberg Property har tecknat ett nytt utökat hyresavtal med Urogyn som sedan tidigare förhyr 775 kvadratmeter i fastigheten Bladet 3 Solna. Det nya kontraktet med Urogyn är på 1 550 kvadratmeter med en hyresperiod till 2032 att jämföra med det tidigare avtalet som var till 2028.
Publicerad den 12 Juli 2021
Annons
Image

Urogyn AB erbjuder kvalificerad allmän gynekologisk och allmän urologisk verksamhet och den de nya lokalytorna kommer att nyttjas för en utökad undersöknings och operationsverksamhet.

Urogyns utökade förhyrning i fastigheten har möjliggjorts genom att If frånträtt en yta om cirka 800 kvadratmeter.

För Solnaberg innebär kontraktsförändringen en ökad nettohyresintäkt om 913 000 kronor per år samtidigt som i ordningsställandet av Urogyns lokaler innebär en investering om cirka elva miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY