Image

Snabbväxande asiatisk kedja kommer till Skåne

Uthyrning Restaurangkedjan Beijing 8 öppnar på Söder i Helsingborg.
Publicerad den 23 Oktober 2018
Beijing 8 öppnar på Söder i Helsingborg. Bild: Beijing8
Beijing 8 öppnar på Söder i Helsingborg.

Beijing 8 har ett unikt dumplings- och tekoncept som kombinerar det bästa från traditionell kinesisk matkultur tillsammans med hållbart framtidstänkande.

– Våra egna smakrika degknyten innehåller bara naturliga råvaror och våra ekologiska isteer brygger vi på teblad direkt från Kina. Vi erbjuder många olika smaker som passar perfekt för att dela. Vår förhoppning är att våra restauranger ska bli en mötesplats där man vill umgås med sina vänner och familj. Vi jobbar bara med de bästa råvarorna och värnar om hur maten är framtagen. All vår kyckling är till exempel från ekologiska gårdar, säger Therese Wrangdahl, marknadschef på Beijing 8.

Helsingborg är den första staden i Skåne att etablera sig i.

– Beijing 8 har under den senaste året ökat sin närvaro i Skåne med sitt koncept på matvarukedjorna. Idag hittar du våra dumpling, te, såser, dressingar och ångkorgar i över 20 matbutiker runt om i Skåne. Valet att öppna en restaurang i Helsingborg var därför helt naturligt, säger Pablo Jorda, driftschef på Beijing 8.

– Kombinationen av snabb och hälsosam mat med ekologiska råvaror finns det inte mycket av i de södra delarna av centrala Helsingborg. Vi är därför extra glada att Beijing 8 öppnar hos oss. En kompletterande mix är helt avgörande för att skapa ett levande och dynamiskt Söder, säger Alexandra Werder Hallonkvist, centrumledare för Söder på Jefast.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Kraftigt rapportfall för Fabege – men Dahlbo ser stabilitet

Bolag Fabege redovisade en rejäl nedgång i förvaltningsresultat i fjärde kvartalet 2022 och fastighetsbeståndet värderades ner med knappt fyra miljarder kronor samtidigt som styrelsen föreslår sänkt utdelning. Aktien tog rejält med stryk på börsen och vd Stefan Dahlbo passade på att fylla på innehavet i dippen. Tillsammans med CFO:n Åsa Bergström berättar han mer om hur bolaget tar sig an det som väntas bli ett utmanande 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige