Image

Snabbmat och sportkläder till Wallenstams Kopparhuset på Avenyn

Uthyrning Vigårda, en snabbmatsrestaurang med fokus på enkel, snabb, nyttigt och fräsch mat öppnar på Avenyn 29 i Göteborg i januari och en sportbutik med fokus på träningskläder från amerikanska sportmärket Under Armour öppnar i Kopparhuset i februari 2016.
Publicerad den 18 September 2015
Snabbmatsrestaurangen Vigårda öppnar på Avenyn 29 i Göteborg i Januari. Bild: Vigårda
Snabbmatsrestaurangen Vigårda öppnar på Avenyn 29 i Göteborg i Januari.

– Det är väldigt roligt att vi nu fyller på Avenyn med ytterligare två starka koncept som båda tillför något unikt och nytt till vår paradgata och Göteborg. Tillsammans med de redan etablerade butikerna kommer de att bidra till Avenyn som en attraktiv mötesplats säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam AB.

Vigårda flyttar in på Avenyn 29 och i den cirka 400 kvadratmeter stora lokalen serveras mat med schyssta råvaror lagad av kockar. Bakom restaurangen står kockarna Melker Andersson och Danyel Couet. Vigårda finns sedan tidigare i Stockholm och Malmö.

På Avenyn 35 tar en helt ny sportbutik plats. Här kommer besökaren att hitta allt inom training och running i den cirka 500 kvadratmeter stora butiken. Största delen av konfektionen kommer från det populära amerikanska märket Under Armour.

Utöver detta är ytterligare två nya etableringar klara att öppna under hösten. Sharper Barber öppnar ytterligare en salong på Södra Larmgatan 15 i oktober/november och på Teatergatan öppnar ett bageri, St. Agnes, den 1 oktober.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige