Image
Peter Strand.
Peter Strand. Bild: SLP

SLP förvärvar logistikfastighet i Helsingborg

Transaktioner SLP har ingått avtal om förvärv av fastigheten Aggregatet 2 i Helsingborg. Fastigheten har ett attraktivt logistikläge precis intill Icas centrallager på Långeberga. Förvärvet görs i bolagsform och har tillträtts av SLP.
Publicerad den 25 Oktober 2021

Fastigheten har en total uthyrningsbar kyld yta om drygt 7 000 kvadratmeter, med potentiell möjlighet till ytterligare byggnation inom fastigheten. Fastigheten är fullt uthyrd med en genomsnittlig hyresduration om 4,5 år.
– Fastigheten har ett extremt bra logistikläge utmed E6:an strax söder om E4-korset mot Stockholm. Hyresgästerna är stabila företag som ger oss ett bra kassaflöde över tid. Dessutom ser vi fin potential i att kunna förädla fastigheten, gärna tillsammans med någon av de befintliga hyresgästerna, säger Peter Strand, vd på SLP.
– Vi har ägt fastigheten sedan den byggdes och vet att SLP kommer att förvalta den väl. SLP har varit snabba, smidiga och proffsiga genom hela försäljningsprocessen vilket vi såklart uppskattar och är glada för, kommenterar Mustafa Cicek.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Swedish Logistic Property på Branschguiden

Swedish Logistic Property äger, bygger och utvecklar fastigheter med inriktning på lager, logistik och industri.

I nära samarbete med Hyresgäster skapas effektiva och anpassade lokaler utifrån verksamheters behov och önskemål, där vi strävar efter att vara en partner som kan bidra till våra Hyresgästers utveckling och framgång.

Genom att regelbundet arbeta med att modernisera och effektivisera våra fastigheter så spar vi energi, sänker driftkostnader och givetvis värnar om vår miljö.

Med erfarenhet av fastigheter och affärer i olika bolag, ett stort kontaktnät...

Läs mer om Swedish Logistic Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige