Image

Skerfving från Einar Mattsson till Savills

Karriär Savills har rekryterat Ulrika Skerfving till en ny position som Business Controller med placering på Stockholmskontoret. Hon kommer närmast från Einar Mattsson Byggnads AB.
Publicerad den 14 September 2012
Ulf Nilsson. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Ulf Nilsson. Foto: Eddie Ekberg. Ulrika Skerfving. Bild: Savills. Bild: Savills
Ulrika Skerfving. Bild: Savills.

Ulrika Skerfving har även lång och gedigen erfarenhet av liknande positioner på Ericsson, Volkswagen Sverige och Jones Lang Lasalle.

Hon ska ha fokus på att ansvara för rapportering till ledningen och huvudkontoret i London och kommer att stödja verksamheten inom alla affärsområden såsom förvaltning, transaktion, uthyrning och värdering, med rapporter och affärsanalys.
- Savills befinner sig i en mycket intressant utvecklingsfas genom samarbetet mellan olika kompetensområden och det känns mycket intressant att få bidra till detta arbete, säger Ulrika Skerfving.
- Vi är mycket glada att ha lyckats rekrytera Ulrika, som med sin stora erfarenhet av affärsstödjande rapportering och analys kommer att kunna ytterligare stärka Savills position i marknaden, säger Ulf Nilsson, vd för Savills Sweden.

Ulrika Skerfving kommer att vara placerad på Savills kontor på Sergels Torg 12 och kommer att börja sin anställning i december.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige