Image
Skanska hyr ut 1 100 kvadratmeter till i skrapan Sthlm 01.
Skanska hyr ut 1 100 kvadratmeter till i skrapan Sthlm 01. Bild: Samuel Unéus

Skanska hyr ut mer i Sthlm 01

Uthyrning Skanskas utvecklingsområde Sthlm New i Hammarby Sjöstad fortsätter locka nya hyresgäster. Nu tar också Råd & Rön och Nemely plats och en befintlig hyresgäst utökar i skrapan Sthlm 01.
Publicerad den 8 Juli 2021
Annons
Image

Råd & Rön utför och publicerar bland annat resultat av tester och undersökningar som hjälper sina läsare att göra kloka val som sparar tid och pengar när det gäller konsumentköp. De flyttar, tillsammans med sin ägarorganisation Sveriges Konsumenter, från Södermalm till Sthlm 01 och hyr från och med oktober cirka 350 kvadratmeter på våning 3 i huset.

Nemely är ett IT-konsultföretag som fokuserar på att implementera CRM-strategier och lösningar. Med kartläggning och effektivisering av processer som grund, och genom partnerskap med branschledande systemleverantörer, tillhandahåller Nemely smarta kundstödslösningar som förbättrar användarnas produktivitet och effektivitet med fokus på användarvänlighet och tillgänglighet. Företaget flyttar från Globen City redan i september till Sthlm 01 och sitt nya kontor om ca 370 kvadratmeter på våning 19.

DPJ Workspace, specialister inom kontorsinredning, är redan på plats i huset på våning 20. De kan nu, efter en stark utveckling av verksamheten och tack vare byggnadens genomtänkta flexibilitet i lokalstrukturen, smidigt utöka med ca 370 kvadratmeter. Deras kontor kommer därmed omfatta ett helt våningsplan om cirka 1 110 kvadratmeter.

I Sthlm 01, som nu är uthyrd till cirka 60 procent, erbjuds några lokaler med färdiga designutföranden för snabb inflyttning. De tre toppvåningarna är fortfarande tillgängliga och hyresgäster som själva vill vara med och påverka planlösning och gestaltning i hög utsträckning kan här skapa helt unika arbetsplatser med 360 graders panoramautsikt över Stockholm.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande projektutvecklings- och byggföretag med verksamhet inom hus- och anläggningsbyggande samt utveckling av bostäder och kommersiella lokaler.

I Sverige har företaget cirka 11 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2014 till drygt 30 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2014 cirka 1 700 nya hem. Skanska erbjuder även tjänster inom offentlig privat samverkan.

Skanska Kommersiell Utveckling Norden initierar och utvecklar fastighetsprojekt inom kontor, logistik och affärshus.

Vi utvecklar arbetsmilj...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY