Image

Skandrenting köper i norr

Transaktioner Skandrenting köper fastigheter i Luleå och Piteå. Avsikten är att bygga nya byggnader för lager och kontor.
Publicerad den 22 November 2016

Hyresgäst i båda fastigheterna är NCC som tecknat nya hyreskontrakt med lång löptid. Fastigheterna består av en kombination av befintliga fastigheter och byggnader som skall nyuppföras och omfattar främst lager och kontorslokaler. Total initial yta är cirka 2 000 kvadratmeter.

– NCC är hyresgäst till Skandrenting på flera orter bland annat i Stockholm. Vi har ett mycket gott samarbete och vi hoppas på fler affärer med NCC i framtiden. Förvärvet ligger väl i linje med vår strategi med långa hyresavtal med stabila motparter, Johannes Nyberg, vd för Skandrenting.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige