Image
Anna Barosen_porträtt liggande
Anna Barosen_porträtt liggande Bild: Skandia

Skandia Fastigheter tillsätter utvecklingschef

Karriär För att på riktigt fokusera på utveckling och innovation av bolagets produkter och erbjudanden till marknaden, har Skandia Fastigheter tillsatt en ny tjänst – Anna Barosen är nu bolagets utvecklingschef för Produkt & Erbjudande.
Publicerad den 13 Maj 2019

Anna Barosen har med sig åtta års Skandia Fastigheter-erfarenheter från rollerna hållbarhetsstrateg, projektchef och som ansvarig för bolagets innovationsråd.

– Förändrade arbetssätt, teknikutveckling och en ökad medvetenhet kring resursutnyttjande och förutsätter ett ökat fokus på vårt kunderbjudande, såväl inom fastighetsförvaltning som i samband med fastighetsutveckling, säger Sven Orefelt, chef Projekt & Teknik.

– Att skapa levande stadsmiljöer för en hållbar tillväxt säkerställer samtidigt en god ekonomisk lönsamhet över tid. Med sina år i bolaget tar Anna med sig idéer och kunskap om hur vi kan utveckla vårt erbjudande till att bli än starkare på marknaden och tänka framåt, kreativt och effektivt, säger Sven Orefelt.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige