Image

Silver Life och Niam i samarbetar i Täby

Bygg/Arkitektur Täby kommun, Silver Life och Niam har tecknat ett intentionsavtal om att tillsammans utveckla nya högkvalitativa boenden för äldre i Näsby Park.
Publicerad den 3 Februari 2015

Intentionsavtalet innebär att parterna nu inleder ett gemensamt arbete för kunna starta detaljplanearbete över området under innevarande år. Ambitionen är att ha cirka 100 seniorlägenheter och 50 vård- och omsorgsplatser färdigställda under 2018.

- Vi är mycket glada att utvecklingen av Näsby slott nu startat. Området har stora kvaliteter och kommer erbjuda ett unikt boende i en slottsmiljö, där Silver Lifes bostadskoncept blir en viktig del, säger Rikard Henriksson, ansvarig för förvaltning och fastighetsutveckling på Niam.

- Det känns verkligt roligt att tillsammans med kommunen och Niam få utveckla vårt boendekoncept i denna anrika miljö, där vi kombinerar boenden med service och omsorg av högsta kvalitet. De seniorer som väljer att flytta till Silver Life kommer vi att kunna garantera trygghet, service och komfort i ett fantastiskt läge, säger Mats Sundbom, vd på Silver Life.

Silver Life är ett livsboende som vänder sig till seniorer med varierande behov och efterfrågan av boende, service och omsorg. Silver Lifes livsboende består av bostäder för de aktiva och vård- och omsorgsboende för de med mer omfattande behov.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige