Image
Dan Astrén, vd för Signatur Fastigheter.
Dan Astrén, vd för Signatur Fastigheter. Bild: Signatur Fastigheter

Signatur: Klart med apportemission och namnbyte

Bolag Signatur Fastigheters apportemission och namnbyte har nu registrerats och första dag för handel av de nyemitterade aktierna på First North är i dag.
Publicerad den 17 December 2019

Den 22 november 2019 beslutade en extra bolagsstämma i Signatur Fastigheter, tidigare Deflamo AB, om bland annat apportemissionen av SIG Invest AB, ändring av bolagsordning och namnbyte från Deflamo AB till Signatur Fastigheter AB.

Bolagsverket har registrerat de slutliga besluten från extra bolagsstämman och totalt har 1 745 967 484 nya B-aktier i Signatur Fastigheter nyemitterats. Första dag för handel för de nya B-aktierna på Nasdaq First North Growth Market är i dag.

– Det känns bra att vi nu är redo för vår första handelsdag, vi ser fram emot fortsättningen, säger bolagets vd och grundare Dan Astrén.

Bolaget meddelar samtidigt att Pareto Securities AB anlitats som likviditetsgarant. Pareto Securities AB kommer i sitt uppdrag som likviditetsgarant att säkerställa möjligheten att handla i Signatur Fastigheter AB:s aktie varje dag genom att kontinuerligt ställa handelsposter på vardera köp- och säljsida i orderboken.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighets AB Trianon på Branschguiden

Trianon är ett entreprenörsdrivet fastighetsbolag i Malmö. Bolaget grundades 1973 och har framför allt sedan 2006 haft en stark tillväxt i fastighetsvärde, genom egen förvaltning, utveckling och förvärv. Trianon arbetar sedan ett flertal år systematiskt med att förena miljömässig, ekonomisk och social hållbarhet. Trianons fastighetsbestånd omfattar 145 fastigheter om 460 000 kvm i uthyrningsbar yta, fördelat på cirka 82 procent bostads- och samhällsfastigheter och 18 procent kontors- och handelsfastigheter. Fastighetsbeståndet har ett marknadsvärde per 30 september 2021 på...

Läs mer om Fastighets AB Trianon på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Kartläggning: Här är största fastighetsägarna i Jönköping

Lista Idag inleder Fastighetssverige en kartläggning av de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. Först ut är Jönköping, som med sina 143 579 invånare är landets tionde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige