Image
Bild: SHH Samhällsfastigheter

SHH sätter spaden i marken för nytt äldreboende

Bostäder I dag tas det första spadtaget för det nya äldreboendet i Östhamra som SHH Samhällsfastigheter utvecklar tillsammans med Altura.
Publicerad den 9 Oktober 2019

I Äldreboendet kommer att ägas av Altura och Humana har sedan tidigare tecknat ett långt hyresavtal. Boendet omfattar 60 lägenheter och kommer vara klart för inflyttning under Q4 2020.

– För SHH Samhällsfastigheter är det viktigt att kunna erbjuda välutvecklade och bra boende för olika skeden i livet. Vi ser ett stort behov av nya äldreboenden och kommer nu att kunna erbjuda Humana ett välutvecklat äldreboende i Norrtälje som tillfredsställer både målgruppens och verksamhetens behov. Ambitionen framåt för SHH är att bygga en plattform för långsiktigt ägande och förvaltning av egenutvecklade samhällsfastigheter, säger Fredrik Alvarsson, VD SHH Samhällsfastigheter.

– Behoven av äldreboenden ökar kraftigt och det känns bra att kunna bidra med vår kompetens i utvecklingen för att även möta de äldres behov. Vi ser framemot ett gott samarbete med Norrtälje kommun och att kunna erbjuda de äldre i Norrtälje ett modernt och tryggt hem, säger Anders Broberg, affärsområdeschef för Humana Äldreomsorg.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige