Image
Lindberg Stenberg rekryterar sex nya medarbetare.
Lindberg Stenberg rekryterar sex nya medarbetare. Bild: Istock

Sex nya medarbetare till Lindberg Stenberg Arkitekter

Karriär Den starka tillväxten fortsätter för Lindberg Stenberg Arkitekter. Nu presenteras sex nya medarbetare.
Publicerad den 13 September 2022
Övre raden från vänster: Anders Åsemyr, Arnau Vidal, Filippa Söderholm.
Nedre raden från vänster: Tove Wik, Natalie Battah, Ludwig Söderqvist. Bild: Lindberg Stenberg Arkitekter
Övre raden från vänster: Anders Åsemyr, Arnau Vidal, Filippa Söderholm. Nedre raden från vänster: Tove Wik, Natalie Battah, Ludwig Söderqvist.

– De utmaningar vårt samhälle står inför gör det avgörande för oss att kontinuerligt utveckla och fördjupa vår kompetens. Efterfrågan på attraktiva och smarta miljöer i kombination med behovet av omställning till ett hållbart samhälle gör att vi ser en stark tillväxt inom flera affärsområden. De senaste rekryteringarna är ett led i vår satsning att ytterligare förstärka vårt erbjudande, säger Mats Carlsson, vd på Lindberg Stenberg Arkitekter.

Lindberg Stenberg Arkitekters verksamhet omfattar affärsområdena bostäder, kommersiella lokaler, förskolor och offentliga platser. Bland uppdragsgivarna finns både offentliga och privata aktörer över hela landet.

– Som arkitekter drivs vi av att göra skillnad. Det ligger i vårt DNA. Tillsammans med våra uppdragsgivare driver vi på för en hållbar samhällsutveckling och vi letar alltid efter nya perspektiv och idéer. Jag är mycket entusiastisk över att kunna välkomna sex nya talanger i teamet och stolt över att de valt Lindberg Stenberg Arkitekter som arbetsplats, säger Mats Carlsson.

Lindberg Stenberg Arkitekter bildades 1984 och är idag ett av landets ledande arkitektföretag inom bostad- och stadsbyggnad. I och med de senaste rekryteringarna är man nu 53 anställda.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Juristen: "Mäklarna behöver bli bättre i att upptäcka försök till penningtvätt"

Ekonomi/Finansiering Antalet rapporterade försök till penningtvätt genom fastighetsaffärer ökar menar förbundsjuristen på Mäklarsamfundet. Det behövs mer utbildning och att man jobbar mer aktivt med frågorna inom mäklarkåren, det säger Emil Ericsson som är expert på penningtvätt. Här kommer han med fyra konkreta tips på hur man kan undvika att fastigheten säljs i kriminella syften.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige