Image

Serneke rekryterar chefsjurist

Bolag Daniel Modéus blir ny chefsjurist på Serneke Group. Han kommer att leda en ny legal enhet i företagets stabsfunktion och ingå i ledningsgruppen.
Publicerad den 13 Juni 2018
Daniel Modéus. Bild: Serneke
Daniel Modéus.

– I takt med att koncernen växer är det också naturligt att vi förstärker med spetskompetens inom områden som är strategiskt viktiga för oss, där kommer Daniel med sin långa branscherfarenhet att bli ett viktigt tillskott. Jag är särskilt tilltalad av Daniels syn på att juridiken ska vara proaktiv och en möjliggörare hellre än konfrontativ och sätta käppar i hjulet. Den inställningen ligger väl i linje med våra värderingar och hur vi långsiktigt vill bygga goda relationer med våra kunder, säger Michael Berglin, vice vd för Serneke Group.

Daniel Modéus är 48 år och har en jur. kand. från Lunds universitet. Han har bland annat erfarenhet från Foyen advokatfirma och Stockholms Byggmästareförening där han verkat som entreprenadjurist. Sedan 2012 har Daniel Modéus varit verksam som advokat i eget bolag med specialisering inom entreprenadrätt.

– Jag ser mycket fram emot att få börja hos Serneke som jag ser som en väldigt dynamisk aktör med stor framåtanda. Jag hoppas kunna utveckla juridikfunktionen ytterligare och vara ett stöd i bolagets fortsatta expansion, säger Daniel Modéus.

Daniel Modéus tillträder sin tjänst hos Serneke Group den 15 oktober 2018.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige