Image
Lyftkranen 3 i Södertälje.
Lyftkranen 3 i Södertälje. Bild: Serafim Fastigheter

Serafim köper industrifastighet i Södertälje

Transaktioner Serafim Fastigheter har genomfört förvärv i Södertälje genom en sale and leaseback-affär. Fastigheten Lyftkranen 3 är belägen i Morabergs industriområde i Södertälje, cirka fem kilometer från Södertälje centrum och har en uthyrningsbar area om cirka 2 000 kvadratmeter. I samband med förvärvet skriver den tidigare ägaren på ett femårigt triple-net-avtal.
Publicerad den 2 Juli 2020

– Med access till E4/E20 har Morabergs industriområde ett mycket bra logistikläge. Södertälje har ett starkt näringsliv med god tillväxt och Moraberg är ett mycket attraktivt läge som kommunen satsar på för verksamheter inom lager och logistik. Förutom att vi tillträder med en stabil hyresgäst så ser vi fram emot att utveckla outnyttjad byggrätt på cirka 4 000 kvadratmeter, säger Rickard Jacobsson, vd för Serafim Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills ser en fragmenterad fastighetsmarknad

Bolag Savills analyschef Peter Wiman beskriver för Fastighetssverige vad han tror om utsikterna för olika delar av fastighetsmarknaden. Bilden av detaljhandeln är för negativ enligt rådgivningsföretaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY