Image
Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård.
Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård. Bild: Rasmus Thedin

Se filmen från Lokalnytts kundkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Se filmen från kryssningen här.
Publicerad den 27 Maj 2015

Se filmen via den här länken: https://www.youtube.com/watch?v=49tgW8G3Sn4


Det var strålande sol i Stockholm när Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen anordnade räkkryssning för sina kunder för 13:e gången i ordningen.

Johan Bäckman, säljchef på Lokalnytt och Fastighetssverige var konferencier under eventet:

- Det blev som vanligt jackpot med vädret och det var bra uppslutning. Det var en fullträff på nytt, säger han.

Även Rolf Andersson, vd på Lokalnytt och Fastighetssverige var nöjd:

- Det här känns som vanligt helt fantastiskt. Som vanligt har vi tur med vädret. Det var bra mat och mycket bra underhållning. Jag är supernöjd, det har varit en dunderkväll och jag ser redan fram emot nästa år, säger han.

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige