Image
Bild: Istock

SBC köper MARAB Gruppen

Transaktioner SBC förvärvar MARAB Gruppen AB och stärker sin närvaro i Göteborgsregionen.
Publicerad den 28 September 2021

SBC förvärvar MARAB Gruppen AB, ett företag som tillhandahåller tjänster inom fastighetsservice och teknisk förvaltning. MARAB Gruppen har sedan starten 2018 haft en stadig tillväxt. För att behålla det breda tjänsteerbjudandet kommer SBC även framöver att använda sig av samarbetspartners i kombination med den egna leveransen.
– Det är väldigt roligt att MARAB Gruppen ansluter till SBC. Förvärvet gör att vi nu tar ett ytterligare steg framåt i ambitionen att vara landets främsta aktör inom helhetsförvaltning av fastigheter. Jag ser fram emot att möta alla nya kollegor och tillsammans fortsätta vår spännande tillväxtresa i regionen, säger Emil Lundström, vd och koncernchef på SBC, Sveriges Bostadsrättscentrum, tillsammans med Johan Lundin, Regionschef i Väst.
– MARAB Gruppen har sedan starten 2018 haft en stark tillväxt genom ett erbjudande som tilltalar många bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Våra ledord engagemang, service, kvalité och kommunikation har varit viktiga på vår resa. Nu ser vi fram emot att fortsätta utveckla vår fina verksamhet med en ny stark ägare att växa med. Medgrundarna kommer fortsätta leda verksamheten som anställda på SBC och vi är oerhört förväntansfulla att ta bolaget in i framtiden med våra fantastiska medarbetare och SBC:s helhetserbjudande inom fastighetsförvaltning, säger Patric Rydén på MARAB Gruppen AB.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY