Image
Gabriella Edfast Jonsson.
Gabriella Edfast Jonsson. Bild: SBB

SBB rekryterar från Rikshem

Karriär SBB har rekryterat Gabriella Jonsson Edfast som fastighetsutvecklare i norra Sverige med placering i Luleå.
Publicerad den 27 April 2021

Gabriella Jonsson Edfast kommer att ansvara för projekt i norra Sverige med fokus på att arbeta fram nya detaljplaner och nya affärsmöjligheter. Hon är utbildad civilingenjör inom Lantmäteri från LTH och kommer närmast från Rikshem där hon bland annat arbetat med fastighetsutveckling, transaktioner och värdering.

– I och med rekryteringen stärker SBB sin lokala närvara inom fastighetsutveckling i norra Sverige. Gabriella kommer bland annat att arbeta mycket med vår stora projektsatsning i Skellefteå där vi tillför kommunen 1 500 bostäder i närtid. Hon kommer också arbeta med att driva projekt på andra orter i norr som exempelvis Boden där det händer mycket i kommunen. Gabriella kommer med sin erfarenhet starkt att bidra till SBB:s fortsatta projektuppbyggnad i norra Sverige, säger Mats Silow, fastighetsutvecklingschef, SBB.

– Jag är oerhört glad att ansluta till SBB:s fastighetutvecklingsteam och vara med på projektsatsningen i norra delen av Sverige. Det finns stor potential att driva och utveckla fina projekt, säger Gabriella Jonsson Edfast.

Gabriella Jonsson Edfast börjar på SBB den 17 maj.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige