Image
Ilija Batljan.
Ilija Batljan. Bild: SBB

SBB förlänger hyresavtal för närmare 39 miljoner

Uthyrning SBB förlänger bland annat hyresavtal om 33 000 kvadratmeter i sammanlagt 15 år på tre orter med Polisen.
Publicerad den 23 Maj 2022

SBB förlänger hyresavtal om 33 000 kvadratmeter i sammanlagt 15 år på tre orter med Polisen. Utöver detta har man i fastigheten Sigtuna 2:227 förlängt det befintliga avtalet med Väringaskolan i Sigtuna samt utvidgat förhyrningen till ett nytt 20-årigt avtal om 1 800 kvadratmeter.

Västra Götalandsregionen har i fastigheten Norr 5:10 förlängt sitt avtal för vårdcentralen i Hjo med 10 år om 1 800 kvadratmeter. Total årlig driftnettoförbättring i samband med förlängningarna är cirka 3,3 miljoner kronor och bedömd investering är cirka 38,5 miljoner kronor.

– Vi är mycket glada för det fortsatta förtroendet vi får av våra befintliga hyresgäster. SBB arbetar kontinuerligt med nyuthyrningar och omförhandlingar och detta är verkligen ett bevis på att vår förvaltning är uppskattad och ständigt levererar, säger Annika Ekström, VVD och Chef Förvaltning på SBB.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige