Image
Ilija Batljan.
Ilija Batljan. Bild: SBB

SBB förlänger hyresavtal för närmare 39 miljoner

Uthyrning SBB förlänger bland annat hyresavtal om 33 000 kvadratmeter i sammanlagt 15 år på tre orter med Polisen.
Publicerad den 23 Maj 2022
Annons
Image

SBB förlänger hyresavtal om 33 000 kvadratmeter i sammanlagt 15 år på tre orter med Polisen. Utöver detta har man i fastigheten Sigtuna 2:227 förlängt det befintliga avtalet med Väringaskolan i Sigtuna samt utvidgat förhyrningen till ett nytt 20-årigt avtal om 1 800 kvadratmeter.

Västra Götalandsregionen har i fastigheten Norr 5:10 förlängt sitt avtal för vårdcentralen i Hjo med 10 år om 1 800 kvadratmeter. Total årlig driftnettoförbättring i samband med förlängningarna är cirka 3,3 miljoner kronor och bedömd investering är cirka 38,5 miljoner kronor.

– Vi är mycket glada för det fortsatta förtroendet vi får av våra befintliga hyresgäster. SBB arbetar kontinuerligt med nyuthyrningar och omförhandlingar och detta är verkligen ett bevis på att vår förvaltning är uppskattad och ständigt levererar, säger Annika Ekström, VVD och Chef Förvaltning på SBB.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Blackrock: "Vi tittar på både stora portföljaffärer och enskilda tillgångar i hela Norden"

Bolag Blackrock tog nyligen sitt första steg på den heta nordiska logistikmarknaden. Efter affären med Kilenkrysset berättar Thorsten Slytå, Nordenchef på Blackrock, för Fastighetssverige om vilka nya förvärv de letar efter på de nordiska marknaderna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige