Image

Savills växer inom projektledning

Karriär Savills förstärker med två nyrekryteringar inom projektledning: Sofia Aasvold och Liselotte Lilliehöök.
Publicerad den 7 September 2015

Sofia Aasvold kommer närmast från Stiftelsen Stockholms Studentbostäder, SSSB, där hon ansvarat för underhålls-, till- och ombyggnadsprojekt. Liselotte Lilliehööks senaste arbetsgivare var Stadsmissionens fastighetsavdelning och dessförinnan arbetade hon på Skanska Nya Hem.

Sofia Aasvold börjar som projektchef den 1 oktober och Liselotte Lilliehöök som projektkoordinator den 15 oktober.

Mikael Lockner, chef för Projekt på Savills i Sverige, gläds åt rekryteringarna som gör att bolaget kan möta den höga efterfrågan på projektledningstjänster.

- Efterfrågan inom projektledning överträffar våra förväntningar och Sofia och Liselotte blir efterlängtade tillskott till vårt team. De har båda gedigen erfarenhet och är mycket kvalitetsmedvetna och drivande.

Anders Nyström, vd för Savills i Sverige:
- Vi erbjuder sedan 2014 våra projektledningstjänster även till kunder utanför förvaltningsaffären. Det har varit en strategisk framgång och vi fortsätter nu att bredda vår kompetens och leverans, säger Anders Nyström, vd och koncernchef Savills i Sverige

Projektverksamheten inom Savills är specialister inom bland annat ROT av befintliga fastigheter och hyresgästanpassningar. Under 2015 har verksamheten haft uppdrag som rör allt från rollen som byggherreombud till enklare hyresgästanpassningar. Ett antal nya kunder har tillkommit, varav ett flertal pensions- och fondbolag. Även allmännyttan och privata fastighetsbolag finns bland de nya kunderna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige