Image
Fredrik Palmgren.
Fredrik Palmgren. Bild: Savills

Savills rekryterar ny Head of Building and Project Consultancy

Bolag Fredrik Palmgren blir Savills nya Head of Building and Project Consultancy.
Publicerad den 24 Augusti 2021

Fredrik Palmgren kommer närmast från en tjänst som projektchef på Nordic Property Management på Nordic Choice Hotels och dessförinnan var han projektledare på Atrium Ljungberg.
– Jag ser fram emot att börja på Savills och tillsammans med mina nya kollegor utveckla avdelningen för Building and Project Consultancy. Det händer mycket inom bygg- och fastighetsbranschen och min ambition är att vidareutveckla och expandera vår verksamhet, säger Fredrik Palmgren.
– Vi är glada över rekryteringen av Fredrik Palmgren. Vi ser en stor efterfrågan på byggprojektledning och är övertygade om att Fredrik med sin bakgrund och kompetens kommer skapa stort mervärde för våra kunder, säger Malin Silversvala, Head of Property Management på Savills.

Fredrik Palmgren tillträdde sin tjänst den 23 augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige