Image
Samsøe & Samsøe öppnar ny flaggskeppsbutik i Stockholm.
Samsøe & Samsøe öppnar ny flaggskeppsbutik i Stockholm. Bild: Hufvudstaden

Samsøe & Samsøe öppnar ny flaggskeppsbutik hos Hufvudstaden

Uthyrning I mitten av december öppnar Samsøe & Samsøe en ny flaggskeppsbutik på Smålandsgatan 20 i Stockholm. Den nya butiken om cirka 170 kvadratmeter kommer erbjuda varumärkets fulla sortiment av mode och accessoarer för kvinnor och män.
Publicerad den 9 December 2021
Annons
Image

Det skandinaviska varumärket grundades 1993 i Köpenhamn av bröderna Samsøe. Den första butiken, som låg i Köpenhamns latinska kvarter, sålde på den tiden endast smycken. En kort tid efter lanseringen inkluderade man också t-shirts och stickat för män och runt år 2000 när varumärket fick nya ägare, omvandlades Samsøe & Samsøe till ett internationellt modehus.

Hufvudstaden ser etableringen av Samsøe & Samsøe som ett välkommet inslag till övriga butiker i Bibliotekstan och som ytterligare ett led i strategin att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode.
– Vi är glada över att Samsøe & Samsøe väljer Bibliotekstan för sin nya konceptbutik i Stockholm. Varumärket kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att stärka Bibliotekstan som Stockholms självklara destination för svenskt och internationellt mode, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY