Image
Samsøe & Samsøe öppnar ny flaggskeppsbutik i Stockholm.
Samsøe & Samsøe öppnar ny flaggskeppsbutik i Stockholm. Bild: Hufvudstaden

Samsøe & Samsøe öppnar ny flaggskeppsbutik hos Hufvudstaden

Uthyrning I mitten av december öppnar Samsøe & Samsøe en ny flaggskeppsbutik på Smålandsgatan 20 i Stockholm. Den nya butiken om cirka 170 kvadratmeter kommer erbjuda varumärkets fulla sortiment av mode och accessoarer för kvinnor och män.
Publicerad den 9 December 2021

Det skandinaviska varumärket grundades 1993 i Köpenhamn av bröderna Samsøe. Den första butiken, som låg i Köpenhamns latinska kvarter, sålde på den tiden endast smycken. En kort tid efter lanseringen inkluderade man också t-shirts och stickat för män och runt år 2000 när varumärket fick nya ägare, omvandlades Samsøe & Samsøe till ett internationellt modehus.

Hufvudstaden ser etableringen av Samsøe & Samsøe som ett välkommet inslag till övriga butiker i Bibliotekstan och som ytterligare ett led i strategin att utveckla Bibliotekstan till Skandinaviens främsta destination för svenskt och internationellt mode.
– Vi är glada över att Samsøe & Samsøe väljer Bibliotekstan för sin nya konceptbutik i Stockholm. Varumärket kompletterar befintligt utbud väl och bidrar till att stärka Bibliotekstan som Stockholms självklara destination för svenskt och internationellt mode, säger Emanuel Westin, chef affärsutveckling butik på Hufvudstaden.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige