Image

Rusning i Prime Living – upp 144 procent

Bolag Handeln i Prime Living-aktien stoppades på måndagseftermiddagen sedan aktien rusat. Bolaget gick på eftermiddagen ut med ett pressmeddelande om att man förhandlar om att sälja tre fastigheter för 120 miljoner kronor. Aktien steg 144 procent under dagen.
Publicerad den 18 December 2018

Prime Living har haft en synnerligen dyster kursresa de senaste ett och ett halvt året. I går vände det dock uppåt. Handeln stoppades då kursen hade stigit med cirka 70 procent.

Pressmeddelandet som skickades ut strax före 17:

"Karlstad Kornetten, Sollentuna Sjöstjärnan, Göteborg/Gitarren
Prime Living förhandlar för närvarande om försäljning av tre fastigheter som vi hoppas kunna slutföra innan årsskiftet. Dessa förväntas inbringa en sammanlagd försäljningssumma om ca 120 MSEK. Dessa försäljningar kommer påverka bolagets likviditet positivt."

Kursen gick upp med 4,67 kronor till 7,90 kronor. Dagshögsta var 8,88. 46 724 aktier bytte ägare under måndagen.

Prime Livings börsvärde är därmed uppe i 116 miljoner kronor.

Aktien toppade i mars 2017 på 138 kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige