Image

Rotpartner hämtar HR-ansvarig från Fasticon

Bolag Ella Olsson, tidigare rekryteringskonsult på Fasticon Kompetens, blir ny HR-ansvarig på Rotpartner.
Publicerad den 4 Maj 2016
Ella Olsson. Bild: Rotpartner
Ella Olsson.

– If you can't beat them, join them, säger Ella Olsson, och syftar på det faktum att hon tidigare försökt rekrytera konsulter från Rotpartner. Nu är det andra hållet som gäller. Den 1 maj börjar hon som HR-ansvarig med uppdrag att öka personalstyrkan med 50 procent, 20 personer, de närmaste två åren. Och på så sätt säkerställa företagets leveranser av kvalificerade konsulttjänster inom ombyggnadsprojekt i fastighetsbranschen.

Rotpartner har gjort sig känt genom att ta sig an byggprojekt i två parallella processer, en byggprocess och en mänsklig process kallad Hyresgästdialogen™. John Kåwert, marknadsansvarig på Rotpartner, är övertygad om att Ella Olssons kompetens och exceptionella kontaktnät blir en stor tillgång för Rotpartner och företagets kunder.

– Vårt helhetsperspektiv i byggprocesser innebär ett stort behov av projektledare, civilingenjörer och beteendevetare i Stockholm, Göteborg och Malmö framöver. Vi är också ett starkt värderingsstyrt företag, där mjuka värden och en väl fungerande företagskultur är viktiga. Det är värderingar som Ella Olsson delar och det innebär att hon också kommer att hitta folk med rätt kompetens och inställning som kommer att trivas hos oss.

Ella Olsson är 34 år och har i flera år jobbat koncentrerat med rekrytering och headhunting i bygg- och fastighetsbranschen. Hon kommer att vara placerad på kontoret i Göteborg men jobba koncernövergripande.

– Det ska bli otroligt spännande att arbeta för Rotpartner, ett av de absolut mest intressanta och nytänkande företagen i branschen, säger hon.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige