Image
Roger Sundbom
Roger Sundbom Bild: Platzer

Roger Sundbom till Jernhusen

Karriär Lämnar Platzer för stationsjättens projektutveckling i Göteborg.
Publicerad den 29 Juni 2019

Roger Sundbom blir ny Chef region Väst inom affärsområde Projektutveckling. Roger kommer närmast från Platzer Fastigheter och en roll som Chef Projektutveckling.

– Roger kommer att ansvara för Jernhusens totala utvecklingsportfölj i västra Sverige och vi ser fram emot att ta del av hans gedigna erfarenhet från idé till förvaltning av komplexa stadsutvecklingsprojekt, säger Kerstin Gillsbro, vd för Jernhusen.

Jernhusens stadsutvecklingsprojekt ska främja ökat kollektivt resande och största projekt i Västsverige är den nya stadsdelen Region City intill Göteborgs Centralstation. Även utvecklingen av centralstationsområdet i Varberg är ett stort projekt.

– Det är med ödmjukhet och energi jag nu tar mig an denna nya utmaning. Jag ser fram emot att få lära känna Jernhusens medarbetare och verksamhet, och det känns väldigt spännande att få möjlighet att arbeta med stadsutveckling i de verkligt centrala lägena. Jag är övertygad om att vi på Jernhusen tillsammans kommer att kunna utveckla stationsnära stadsdelar i världsklass, säger Roger Sundbom.

Roger kommer att leda Jernhusens team i Göteborg och har en gedigen erfarenhet av projektutveckling från bland annat Platzer, HSB och NCC.

– Med sin erfarenhet av att utveckla och leda organisationer blir Roger en viktig förstärkning i den fortsatta utvecklingen av våra projekt, säger Cecilia Pettersson, chef affärsområde Projektutveckling på Jernhusen.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige