Image
Sofia Petzelius, vd och partner på New Property Retail & Development.
Sofia Petzelius, vd och partner på New Property Retail & Development. Bild: New Property

Rivstart för New Property Retail & Development – flera uthyrningar

Uthyrning New Property har haft en flygande start med sin nya Retail-satsning.
Publicerad den 18 Juni 2019
Annons
Image

Östermalmstorg får nytt liv då New Property Retail & Development har hyrt ut cirka 1 000 kvadratmeter till hotell MAY som öppnar under ett nytt varumärke, cirka 185 kvadratmeter till Sushi Yama och i hörnan Sibyllegatan/Östermalmstorg öppnar hamburgerkedjan Brödernas upp.

Sofia Petzelius VD & Partner på New Property Retail & Development ser stora möjligheter inom retail:
– Det är högt tryck och mycket aktivitet på marknaden.

Utanför Stockholm har New Property hyrt ut cirka 855 kvadratmeter i Tullinge C till Matöppet och cirka 1 200 kvadratmeter till Nordic Wellness på Storgatan i Södertälje Centrum.
– Vi har länge letat efter rätt läge i Södertälje och är väldigt nöjda med det professionella bemötande vi fått av New Property genom hela processen, säger Magnus Wilhelmssson, vd/ägare Nordic Wellness, Sveriges största gymkedja.

Relaterade artiklar

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Företaget minskade risken för arbetsplatsolyckor tack vare nudging

Bygg/Arkitektur Med enkla medel och en knuff i rätt riktning har Wästbygg lyckats ändra attityden kring säkerhet ute på byggena. Nu heter det "aj!" och "oj!" när man lämnar in ett tillbud, något som fått rapporteringen att öka med 87 procent.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY