Image

River Island till Pub-huset

Uthyrning Den nya flagship-butiken kommer att öppna på Drottninggatan 72 vilket är adressen för det anrika Pub-huset som just nu byggs om. Invigningen av butiken sker i augusti 2016.
Publicerad den 5 Februari 2016

– Vi är mycket glada över vårt goda samarbete med River Island. Samarbetet har tidigare lett till två etableringar i Stockholm, dels i Gallerian 2014 och i Mall of Scandinavia förra året, säger Kristian Ericsson, Senior Manager på Gate 46.

Den svenska marknaden är oerhört viktig för vårt varumärke så vi är otroligt stolta över att expandera ytterligare. Vi ser fram emot öppningen och är övertygade om att våra kunder kommer att njuta av denna shoppingupplevelse, säger Josie Roscop, Customer Director på River Island.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige