Image
Riku Patokoski.
Riku Patokoski. Bild: Studio PSV

Riku Patokoski ny affärsenhetschef för Bonava Finland

Bolag Bonava har utsett Riku Patokoski till ny affärsenhetschef för Bonava Finland och medlem av Bonavas koncernledning och tillträder rollen senast den 1 juni 2021.
Publicerad den 2 December 2020

– Vi är mycket glada över att välkomna Riku Patokoski till Bonava. Riku har gedigen erfarenhet inom bygg- och bostadsutveckling och hans förmåga att leda komplexa verksamheter kommer att vara en viktig pusselbit i det fortsatta arbetet att leverera bostäder av hög kvalitet med stabil lönsamhet på den finska marknaden, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef, Bonava.

Riku Patokoski har lång erfarenhet inom bygg-, bostads-, och fastighetsutveckling. Han var senast Executive Vice President för Hoivatilat, med ansvar för bolagets verksamhet i södra Finland och Sverige. Riku Patokoski har även varit chef för Peabs finska bostadsutveckling och har åtta års erfarenhet från Skanska, där han bland annat ansvarade för lanseringen av Skanska och IKEA:s gemensamma bostadskoncept BoKlok. Riku Patokoski har en masterexamen i arkitektur från Oulu Universitet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetslån i topp bland de svenska räntefonderna

Bolag Morningstars lista publicerad – ny fastighetsfonde i topp. Vd:n tror på kraftigt ökat inflöde framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY