Image

Riksbyggen tillsätter hållbarhetschef

Karriär Riksbyggens nuvarande miljö- och kvalitetschef Charlotta Szczepanowski blir bolagets nya och första hållbarhetschef.
Publicerad den 18 December 2012
 	Charlotta Szczepanowski. Bild: Riksbyggen. Bild: Riksbyggen
Charlotta Szczepanowski. Bild: Riksbyggen.

- Hållbarhetsarbetet är ett mycket starkt prioriterat område i Riksbyggens verksamhet, säger Mari Broman, vice vd i Riksbyggen.
- I Riksbyggens hållbarhetsplan, som heter ”planeten ska med” har vi hittills behandlat planetens miljöfaktorer. Nu vidgar vi vårt arbete och tar med människorna som går på planeten också, säger Charlotta Szczepanowski.
- Även Holma, ett av Malmös sista utbyggnadsområden inom miljonprogrammen från mitten av 70-talet, är ett viktigt samhällsbyggnadsprojekt med flera komplexa ingredienser och spännande utmaningar med många hållbarhetsaspekter som vi är engagerade i, säger Mari Broman.
Charlotta Szczepanowski tillträder sin nya roll 1 januari 2013.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige