Image

Riksbyggen får förnyat förtroende av Folksam

Bolag Riksbyggen får återigen förvalta fastigheterna för Folksams fastighetsportfölj Litreb Fastigheter AB. Kontraktet avser en driftentreprenad och sträcker sig över två år med en möjlighet till förlängning ett plus ett år.
Publicerad den 18 Augusti 2011

- Det är glädjande att Folksam (Litreb Fastigheter AB) ger oss förnyat förtroende att förvalta fastigheterna i den här portföljen ytterligare en kontraktsperiod. Det visar på att de varit nöjda med oss och vårt arbete samt att de vill utvecklas vidare tillsammans med Riksbyggen, säger Ulrica Björnör, regionchef på Riksbyggen.

Litreb Fastigheter AB ägs av KPA Pension som är ett bolag som har hand om pensionen för nästan en miljon anställda inom kommun och landsting.

Uppdraget är en driftentreprenad och omfattar totalt en yta på 180 000 kvadratmeter (lokalyta och markareal). Fastigheterna består av handelsplatser och mindre köpcentrum runt om i Sverige.

- Vi är såklart glada över det här samarbetet som präglas av trygghet, engagemang, medmänsklighet, miljö och professionalism för en hållbar framtid och ett aktivt samhällsansvar, säger Björn Gustafsson på Folksam Fastigheter.

- Dessa begrepp motsvarar även Riksbyggens värdegrund vilket vi anser gynnar entreprenaden i ett långsiktigt perspektiv, säger Ulrica Björnör, regionchef på Riksbyggen.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige