Image

Ricano går in på ny marknad

Transaktioner Ricano har som affärsidé att investera i livsmedelsfastigheter som är ledande på sina respektive orter. Nu tar man klivet in i Värmland genom en affär i Hagfors.
Publicerad den 13 Mars 2017

Ricano startades under hösten 2015. Bolaget utgår från Stockholm men arbetar i hela landet. Första köpen gjordes i december 2015 då bolaget köpte två fastigheter i Kåge och Skelleftehamn. Därefter kompletterades portföljen med Överkalix och Övertorneå.

Nu har man etablerat sig i Värmland genom en affär i Hagfors. Även i denna fastighet är Ica ankarhyresgäst.

– Det är alltid spännande att gå in på nya marknader och vi fortsätter att växa och följer vår strategi med livsmedelsegmentet. Vi avser att utöka portföljen även i denna region, säger Jacob Gerson, vd för Ricano.

Säljare var Lundbergshem. Nordier Property Advisors har varit rådgivare i affären.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige