Image
Anders Björkestedt.
Anders Björkestedt. Bild: Resultat

Resultat startar nytt affärsområde – rekryterar från Projektengagemang

Bolag Resultat Projektledning gör en satsning och bygger ett nytt affärsområde inom tjänsteområdet Corporate Solutions. Detta görs som ett led i att etablera och utveckla företagets strategiska tjänster till lokalhyresgäster och egenanvändare.
Publicerad den 3 December 2019

Målet med Corporate Solutions är att privata företag, myndigheter, kommuner men även större företag ska verka i lokaler och arbetsplatser som effektivt stödjer verksamheten och som stärker varumärket.

– Vi representerar lokalhyresgäster. Vi är måna om att våra kunder tecknar marknadsmässiga hyreskontrakt. Nu förtydligar vi den delen genom att starta ett eget affärsområde, säger vd Christer Johanson, Resultat Projektledning Sverige AB.

Den nya satsningen leds av seniorkonsult och affärsområdeschef Anders Björkestedt som har mer än 20 års erfarenhet av rådgivning till myndigheter, kommuner och företag på bland andra Niras Sweden, Sweco Management som seniorkonsult och affärsutvecklare. Han kommer närmast från Projektengagemang.

– Behovet av strategisk och operativ rådgivning samt projektledning inom hyresgästrådgivning, arbetsplatsutformning, verksamhetsförändring och lokalförsörjning är mycket stort. Resultat Projektledning är ett kompetent och modernt bolag som har det affärsmässiga driv som krävs, säger Anders Björkestedt.

Vd Christer Johansson är mycket nöjd med att ha rekryterat Anders Björkestedt.
– Detta är en satsning som vi är övertygade om kommer att skapa stora värden för våra kunder, Anders har den kompetens och erfarenhet som vi eftersöker, bland annat får vi möjlighet att komma in i tidigare skeden i projekten Vi räknar med att göra ytterligare ett par strategiska rekryteringar under 2020, avslutar Christer Johansson, vd hos Resultat Projektledning Sverige AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tankade insidern aktier i Diös

Bolag Styrelseledamoten Ragnhild Backman har fyllt på med fler aktier i Diös. Fastighetssverige når henne på telefon när hon befinner sig på Åre Business Forum. Här är bakgrunden till investeringsbeslutet och därför är Diös ett bättre val än de andra fastighetsföretagen: "Finns mycket spännande".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY