Image

Rekryterad av Gustavsson – för andra gången

Karriär Håkon Hansen har rekryterats som ny chef för region Syd på Fasticon Kompetens. Det är andra gången Hansen rekryteras av Fasticon Kompetens vd Jonas Gustavsson.
Publicerad den 24 September 2015
Håkon Hansen. Bild: Fasticon Kompetens
Håkon Hansen. Jonas Gustavsson. Bild: Fasticon Kompetens
Jonas Gustavsson.

Håkon Hansen kommer närmast från Arena Personal, där han har arbetat i åtta år, de senaste fem åren som regionchef.

Han har även 18 år på HSB Malmö bakom sig i ledande positioner och han har dessutom varit distriktschef på Schindler Hiss.

- Jag anställde själv Håkon som ansvarig för Fastighet & Bygg på Arena Personal för åtta år sedan när jag var försäljningschef där. Jag är väldigt nöjd över att nu kunna rekrytera honom till Fasticon Kompetens, säger Jonas Gustavsson, vd för Fasticon Kompetens.

- Håkon är väldigt kreativ och affärsinriktad. Han är väl förtrogen med våra produkter och tjänster, kan både interims- och rekryteringsområdena och han har en lång fastighetsbakgrund. Det finns inte många med en så komplett bakgrund, säger Jonas Gustavsson.

Håkon Hansen tillträder sin nya befattning den 1 oktober. Han kommer att utgå från kontoret i Malmö och blir chef över region Syd som även innefattar vårt regionkontor i Växjö samt Östergötland.

Håkon kommer att ingå i Fasticon Kompetens ledningsgrupp.
- Jag har följt Fasticon Kompetens på håll under flera år. Bolaget har en hög intern kompetens, produkter som sticker ut och de genomför väldigt kvalitativa interims- och rekryteringsprocesser. Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Fasticon Kompetens team, säger Håkon Hansen.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige