Image
Anton Johansson.
Anton Johansson. Bild: Rekab

Rekab Entreprenad bygger ut äldreboende åt Sundsvalls kommun

Bygg/Arkitektur Rekab Entreprenad har tecknat avtal med Sundsvalls kommun om att bygga ut äldreboendet Solhaga med 108 nya platser. Ordervärdet uppgår till 231 miljoner kronor.
Publicerad den 22 Juni 2022

Solhaga ligger strax norr om Sundsvall och den beslutade tillbyggnaden omfattar en ny huskropp i fem våningsplan med en total yta på cirka 9 700 kvadratmeter. I projektet ingår också en mindre ombyggnad av personalutrymmen och lokal för godshantering i de nuvarande lokalerna. Arbetet påbörjas omgående och produktionstiden beräknas till två år.

– Med detta uppdrag flyttar vi fram våra positioner som byggare av samhällsfastigheter i norra Sverige ytterligare. Vi tackar Sundsvalls kommun för förtroendet och ser fram emot att sätta igång produktionen, säger Anton Johansson, vd på Rekab Entreprenad.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige