Image
Eric Bergström.
Eric Bergström. Bild: Brunswick

Regio hyr ut åt Elgiganten i Skellefteå

Uthyrning Fastighets AB Regio och Herde har tecknat hyresavtal med Elgiganten avseende en nyförhyrning om 2 800 kvadratmeter inom handelsområdet Solbacken i Skellefteå. Planerad inflyttning sker i mars 2023.
Publicerad den 5 Maj 2022
Annons
Image

Under 2016 förvärvade Regio fem fastigheter inom handelsområdet Solbacken i Skellefteå, vilket fått utmärkelsen som ett av Sveriges bästa handelsområden. När Jula efter många år som hyresgäst valt att uppföra en byggnad i egen regi och flytta från Solbacken påbörjades ett uthyrningsarbete som nu resulterat i den aktuella uthyrningen. Regio, tillsammans med Herde som partner, arbetar aktivt för att skapa ett attraktivt och heltäckande utbud av butiker och service. Elgiganten blir Solbackens första butik inom elektronikområdet.

Eric Bergström, vd Regio och Partner Brunswick Real Estate, säger:
– Det är roligt att kunna kommunicera den andra nyetableringen på kort tid för Solbacken i Skellefteå. Elgiganten kommer att komplettera det befintliga utbudet på ett mycket bra sätt. Herde gör ett väldigt fint uthyrnings- och förvaltningsarbete, vilket är värdehöjande både för områdets besökare såväl som för Regios investerare.

Fredrik Peterson, Ekonomichef på Elgiganten tillägger:
– Vi är väldigt glada över att vi kommer flytta till Solbacken och att vi ser fram emot att erbjuda kunderna i Skellefteå ett nytt fint större varuhus där vi har möjlighet att visa kök och kan vidareutveckla B2B- samt gamingområdena till fullo.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige