Image
Eric Bergström.
Eric Bergström. Bild: Brunswick

Regio hyr ut 6 000 kvadratmeter i Mölndal

Uthyrning Regio och Grandab fortsätter utvecklingen av Södra Porten i Mölndal med nyuthyrning av cirka 4 000 kvadratmeter kontor samt omförhandling av hyresavtal motsvarande cirka 2 000 kvadratmeter.
Publicerad den 7 Oktober 2021
Annons
Image

Regio förvärvade de ingående fastigheterna om sammanlagt 80 000 kvadratmeter för ett år sedan med avsikt att utveckla ett modernt och flexibelt kontorserbjudande. Södra Porten består av 13 byggnader med en total area om 80 000 kvadratmeter, inkluderande 12 000 kvadratmeter som är under utveckling och beräknas vara färdigställda under början av 2023.

I utvecklingsplanerna ingår ett vidareutvecklat serviceerbjudande med bland annat delningstjänster för mötesrum och mobilitetslösningar med laddstolpar, hyrcyklar och tempererade cykelrum. Gatuplanet avses att öppnas upp för nya verksamheter så att områdets aktiva timmar ökar.

Hyresavtalen avser lokaler för väletablerade hyresgäster som Schneider Electric, Västra Götalandsregionen, Thorlabs Sweden AB och Stanley Black & Decker.

– Vi är glada över att få hälsa Schneider Electric välkomna och att få utökat förtroende av redan befintliga hyresgäster. Våra ledord för området är flexibla lokaler i en trygg miljö, kompletterat med ett starkt service- och tjänsteutbud. En bra sammansättning av hyresgäster är viktig för ett levande område och uthyrningsarbetet är därför ett viktigt steg i stadsutvecklingen. Känns väldigt kul att starta vårt arbete i Södra Porten med hyresavtal motsvarande 6 000 kvadratmeter, säger Eric Bergström, vd Regio och partner Brunswick Real Estate,

- Susanna Sundström
susanna@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Newsec står inför en spännande utmaning"

Bolag Newsec gör en nysatsning för att växa i Europa. Till satsningen rekryteras Patrik Attemark som ny vd. Han berättar för Fastighetssverige vad som lockade honom till Newsec, vad han hoppas bidra med i rollen och om tillväxtambitionerna i både Europa och Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY