Image
Rolf Lundström.
Rolf Lundström. Bild: Svolder

Provobis Invest köper tio procent av Nischer Properties

Bolag Provobis Invest köper tio procent av rösterna och kapitalet i Nischer Properties av Investment Weps i Tjörn AB och DAMC AB.
Publicerad den 5 December 2019

Provobis Invest AB, som är ett helägt dotterbolag till Provobis Holding AB, är ett investmentbolag som företrädesvis investerar inom områdena bank och finans, fastigheter och investmentbolag. Värde skapas genom styrelsearbete, nära kontakter med företagsledningar samt genom tillförsel av kapital, kunskap och nätverk.

– Nischer Properties är ett spännande bolag med bra positionering som på kort tid byggt upp en fin projektportfölj, vi ser fram emot att vara en del av bolagets fortsatta utveckling, säger Provobis Rolf Lundström.

– Vi är mycket glada över att Provobis Invest blir en stor aktieägare i Nischer Properties. Rolf Lundström, vd för Provobis Invest är en stor förebild, hans långa entreprenörsskap och företagsbyggande sträcker sig över 50 år bakåt i tiden. Genom Provobis kontrollerar han en en omfattande börsportfölj med stora innehav i bland annat hotellkedjan Scandic, nischbanken Collector och investmentbolaget Svolder. Vi är mycket glada över att Provobis Invest valt att investera i Nischer Properties, säger David Aspehult, tf vd för Nischer Properties.

Nischer Properties är noterat på Nordic MTF.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige