Image

Property Partner förvaltar åt Tristan

Bolag Property Partner får i uppdrag att ansvara för den tekniska förvaltningen av fastigheterna som Tristan nyligen förvärvat av Aberdeen.
Publicerad den 28 September 2016
Uppdraget omfattar cirka 60 000 kvadratmeter. Bild: Property Partner
Uppdraget omfattar cirka 60 000 kvadratmeter.

Uppdraget omfattar cirka 60 000 kvadratmeter och består främst av handelsytor i Stockholm och Östersund.

– Vi är glada över att väl utförda uppdrag leder till nya affärer. Det är mycket stimulerande att få ansvar för dessa handelsfastigheter som vår uppdragsgivare har för avsikt att utveckla ytterligare, säger Johnny Molén, verksamhetschef teknisk förvaltning, Property Partner.

– Jag har goda erfarenheter av Property Partner i samband med andra innehav och fortsätter gärna samarbetet med dem. Det är en mycket bra part för förvaltning av fastigheter, säger Magnus Löfgren, partner Elisby Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige