Image

Property Partner får uppdrag av Regio

Bolag Property Partner får i uppdrag att ansvara för den tekniska förvaltningen av de fastigheter i Uppsala och Södertälje som förvärvats av Regio (som ägs av Sveafastigheter och AP3). Uppdraget omfattar cirka 40 000 kvadratmeter kontors- och handelsfastigheter.
Publicerad den 5 Februari 2016

- Att Property Partner återigen vinner en upphandling i konkurrens med flera andra aktörer är ett bevis för att vi gör rätt. Nu får vi förtroendet att tillsammans med en ny ägare utveckla ett samarbete. Det är mycket inspirerande, säger Marcus Gärdebrandt, vd på Property Partner.

Förvaltningskoordination har bistått Regio i urvals- och upphandlingsprocessen avseende teknisk förvaltning. Real Value Management är utsedd Asset Manager.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Property Partner på Branschguiden

Property Partner är ett privatägt konsultföretag inom fastighetsförvaltning med engagerade och hjälpsamma medarbetare som navigerar utifrån en gemensam värdegrund.

Vi hjälper fastighetsägare att lyckas med sitt fastighetsägande och vi strävar efter att underlätta vardagen för de människor som är hyresgäster i de byggnader vi förvaltar.

Vårt erbjudande spänner över de flesta områdena inom kommersiell fastighetsförvaltning och vi anpassar våra åtaganden utifrån de specifika behov som finns hos våra kunder.

Läs mer om Property Partner på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige