Image

Profi rekryterar från Fabege

Karriär Profi har anställt sex nya medarbetare i Stockholm, tre nya förvaltare till Stockholmskontoret och tre personer till Stockholm Modecenter i Nacka. Anställningarna är en naturlig följd av Profis miljardförvärv från Fabege.
Publicerad den 24 Januari 2011

Profi har nyligen tillträtt de 16 fastigheter som förvärvats från Fabege.

I samband med förvärvet av Stockholm Modecenter i Nacka har Profi anställt Thomas Jonasson, Caroline Persson och Angelica Lönnberg från Fabege.

Profi har även anställt förvaltarna Anna Gruneau och Anna Dahl som tidigare arbetat med fastigheterna som ingick i miljardköpet från Fabege.

Fakta om nyanställningarna:

# Thomas Jonasson är chef på Modecenter sedan 2008. Han kommer att fortsätta som chef för Modecenter men kommer också arbeta med andra projekt som rör handel och marknadsföring inom Profi.

# Caroline Persson är marknadsansvarig på Modecenter.

# Angelica Lönnberg arbetar med hyresgästkontakter och administration på Modecenter sedan 2009. Stockholm Modecenter har cirka 160 hyresgäster och en omfattande egen verksamhet.

# Anna Gruneau, har arbetat som förvaltare på Fabege sedan 2006. Hon har en bakgrund inom ekonomitjänster.

Anna Dahl har arbetat tio år som förvaltare inom Fabege.

Marcus Lerander har anställts som fastighetsförvaltare och projektutvecklare. Han har arbetat inom fastighetsbranschen sedan 2007. Senast arbetade Marcus med förvaltning av fastighetsportföljer ägda av Niam.

- Det är mycket glädjande att vi på ett bra sätt kunnat säkra att hyresgästrelationer och kunskap om fastigheterna följer med till Profi och att vi breddar vår förvaltnings verksamhet, säger Staffan Olsson, vd i för Profi.

- Johan Bäckman
johan@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige