Image
Sjömansinstitutet.
Sjömansinstitutet. Bild: JLL

Prisbelönt reklambyrå flyttar in hos Atrium Ljungberg

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med McCann i Sjömansinstitutet.
Publicerad den 27 April 2021
Annons
Image

Flerfaldigt guldäggsbelönade reklambyrån McCann flyttar in i Sjömansinstitutet under maj. Enligt Atrium Ljungberg har McCann letat efter en plats att arbeta tillsammans på i högre grad än ett klassiskt kontor och landat i Slussen tack vare pulsen och folklivet.
– Slussen är en plats med större innehåll än bara arbete och restaurangbesök. Värden som kommer att inspirera och gynna vår kreativa verksamhet, säger Jacob Stjärne, vd på McCann. Nu längtar vi efter att börja arbeta tillsammans på riktigt igen i våra nya lokaler.

Atrium Ljungberg är en av de största fastighetsägarna vid Slussen med ett stort fokus på att höja platsens utveckling och attraktivitet.
– Vi är mycket glada över att få McCann som hyresgäst. Det är lätt att se att Slussen kommer att bli en av Stockholms mest attraktiva platser med läget vid vattnet, utsikten och de fantastiska kommunikationerna, säger Kristina Örvill som är fastighetschef för Atrium Ljungberg i Slussen.

Hyresavtalet med McCann är ett så kallat grönt hyresavtal - en överenskommelse mellan hyresvärd och hyresgäst om gemensamma åtgärder för att behålla eller förbättra lokalens miljömässiga prestanda.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY