Image

Prime Livings pref-emission övertecknad

Ekonomi/Finansiering Prime Livings preferensaktieemission övertecknades och bolaget tillförs 130 miljoner kronor före avdrag för emissionskostnader. Aktierna noteras på First North med första handelsdag 18 december.
Publicerad den 26 November 2014

Preferensaktien ger förtur till en utdelning på 8,5 procent av nominellt belopp under fem år. Till varje aktie hör en teckningsoption som ger rätt att teckna en stamaktie till en kurs på 27 kr vilket motsvarar ett värde på bolaget på 270 miljoner kronor.

- Intresset har varit stort för preferensaktien och vi har även noterat ett stort intresse för vår kommande emission av stamaktier som planeras inom ett år, säger vd Jan Severa.

Finansiell rådgivare har varit ABG Sundal Collier.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige