Image
Prime Living planerar att ta in upp till 400 miljoner kronor i en nyemission.
Prime Living planerar att ta in upp till 400 miljoner kronor i en nyemission. Bild: Istock

Prime Living förbereder för stor nyemission

Bolag Krisbolaget Prime Living, vars börsvärde för tillfället uppgår till cirka 40 miljoner kronor, förbereder för nyemissioner om upp till 400 miljoner kronor.
Publicerad den 18 April 2019

Styrelsen föreslår bolagstämman bemyndigande att besluta om nyemissioner om upp till ett sammanlagt belopp om högst 400 miljoner kronor. Syftet med beslutet är att möjliggöra för Prime Living att anskaffa kapital for att färdigställa bolagets fastighetsutvecklingsprojekt i Spånga samt Dublin, Irland.

Prime Livings stamaktie handlades för som lägst 1,04 kronor i början av april. På onsdagen stängde den på 2,75. Vid årsskiftet handlades aktien till drygt 6 kronor och det senaste året har den sjunkit med 96 procent.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Trotsar stor premiumvärdering – de går in tyngst i K-Fastigheter

Bolag K-Fastigheters teckningskurs på 105 kronor ligger skyhögt över det aktuella substansvärdet. Men nio cornerstone-investerare går in i K-Fastigheter. Så här fördelas deras satsningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY