Image

Plusshus ser ljusning

Bygg/Arkitektur Setras dotterbolag Plusshus har under årets första månad tecknat nya order på motsvarande 45 miljoner kronor. Bland de större projekten kan nämnas ett äldreboende i Nordnorge och ett radhusområde i Storstockholm.
Publicerad den 18 Februari 2013

– Det är verkligen glädjande att se ett ljus i tunneln på den tuffa byggmarknaden, säger Nils Clausén, vd i Setras dotterbolag Plusshus.

– Det här kommer innebära att vi från mitten av mars kommer att behöva öka bemanningen i våra husfabriker i Skellefteå och Kristinehamn med sammanlagt 20-25 personer, säger Nils Clausén.

Plusshus affärsidé är att erbjuda kundanpassat och kostnadseffektivt boende i trä med hög prefabriceringsgrad. Kunderna utgörs av kommersiella byggherrar och entreprenörer i främst Sverige och Norge. Tillverkning sker vid två fabriker i Kristinehamn och Skellefteå.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige